Nuvola: kasten leverbaar met deuren, laden, kleppen en schuifdeuren.

Nuvola is een meubel op maat

Leverbaar met deuren, laden, kleppen en schuifdeuren.

Nuvola: inloop- en kledingkast oplossingen.

Nuvola voor inloop- en kledingkasten op maat

Hoogglans of mat gelakt. Fineer of melamine. Voor iedere slaapkamer een passende afwerking.

Nuvola tv-kast op maat.

Nuvola is een tv kast op maat

Lowboards hangend of staand. Met doorlopende bovenbladen tot 3,6 meter!

Tijdloze vormgeving en robuuste materialen vormen de basis van uw Nuvola kast. Bijna niets is te gek binnen dit revolutionaire kastsysteem. Hoogte, breedte en diepte bepaalt u helemaal zelf maar ook de indeling mag u zelf invullen. Kortom u ontwerpt uw eigen kast.

Een typische Lundia ontwikkeling

Wij kunnen ons voorstellen dat u hier toch hulp bij nodig heeft. Onze bekwame adviseurs helpen u dan graag verder. Dat kan in de winkel of bij u thuis via ons thuisadvies. Zij helpen u daarnaast ook graag met het inrichten van uw kantoor of werkplek. Ook hierin biedt Nuvola- kasten op maat ontelbare mogelijkheden.

 

Samen met de vakkennis van ons adviseurs ontwerpt u zo de ideale opbergkast, dressoir, linnenkast of het pronkstuk in de huiskamer. Naast al die mogelijkheden in vormgeving kunt u ook kiezen uit veel verschillende decoren en kleuren.

 

Van zeer natuurgetrouwe houtdecoren tot hoogglans gelakt en een scala aan matte kleuren gelakt of in melamine. Het resultaat is een kast die precies bij uw interieur, in die ene kamer en bij uw wensen past.

 

Vanzelfsprekend gaat onze service verder dan het adviseren van de kast. Onze ervaren monteurs monteren de kast bij u thuis en zorgen voor een perfect eindresultaat. U krijgt op onze kasten maar liefst 10 jaar garantie. En de zekerheid van de CBW, de centrale bond woninginrichting. U krijgt dus met zekerheid een kast van een vertrouwd merk; Lundia.

Bel mij, ik heb een vraag of wil een offerte!