Nuvola: is design op maat

Nuvola is een kast op maat

Met Nuvola maken wij een kast die bij u past. Geheel op maat. Altijd uniek.

Nuvola: bruine boeken- en opbergkast.

Nuvola is een boekenkast op maat

Boekenkasten in alle soorten en maten. Met of zonder trap, of toch met ruimte voor de TV?

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze site in te vullen of gewoon te bellen. Hierna neemt onze Nuvola-thuisadviseur van Lundia contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

Het grote voordeel van Nuvola Thuisadvies door Lundia

De Nuvola-thuisadviseur van Lundia heeft tijdens het bezoek alle nodige kleurstalen, meetapparatuur en presentatiemiddelen bij zich. Onze winkel komt gewoon naar u toe! Wij bespreken met u de ruimte, geven inzicht in de mogelijkheden en voorzien u van meerdere goede ideeën. Aan de hand van een 3D tekenprogramma maken wij ter plekke samen met u een kleine uitwerking, zodat u al een goed beeld krijgt van bijvoorbeeld een kast of werkplek.

 

Wij werken daarna uw ideeën verder uit en maken een professioneel plan met bijbehorende offerte. Na uw akkoord dragen we zorg voor een correcte communicatie met de productie, afhandeling, levering en montage... en u kunt met uw kostbare vrije tijd andere leuke dingen doen!

 

Dat is het grote voordeel van Nuvola Thuisadvies door Lundia.

Bel voor een afspraak naar (0315) 25 78 75 Of meldt u hiernaast aan.

Bel mij, voor een Thuisadvies!

Vul het invulformulier hieronder in en een thuisadviseur neemt met u contact op om tot een afspraak te komen. De eerste stap op weg naar de ideale kast.