Nuvola: wandkast met tv-paneel en led Nuvola: wandkast op maat hangend Nuvola: designkast p maat Nuvola: wandmeubel op maat met tv- en hangende kasten

Nuvola: Wandmeubelen op maat voorbeelden

Een wandmeubel bedoeld om verschillende opbergvragen met elkaar te combineren in een fraaie kast op maat is precies waar het Nuvola kasten systeem voor bedoeld is. Of u nu een tv kast met een boekenkast wilt combineren of een hangend dressoir met een praktische opbergkast, het kan. Wij ontwerpen uw kast naar wens en berekenen direct de prijs.

Bel mij, ik heb een vraag!

 

Mail mij, ik wil graag een offerte!

 

Geniet op deze pagina in alle rust van de voorbeelden. Wij hebben al menige kantoor of werkkamer ingericht. Om maar niet te zwijgen over alle gemaakte boekenkasten, bibliotheken en kasten voor in de tv-kamer. En natuurlijk de slaapkamer, steeds vaker met een aangrenzende inloopkast, met schuifdeur of linnenkast. Veelal op maat gemaakt naar wens van de klant. Maar altijd met de zekerheid van een vertrouwd merk; Lundia. Lundia is al jaren de kastenspecialist van Nederland. In veel gevallen gaat het ontwerpen van een kast over tot interieurbouw. Kasten die de hoek door gaan of over een deur. Een kast met werkplek of een heerlijke bank onder het raam. Neem de proef op de som en daag ons uit om uw kast, jouw kast op maat te maken.