Nuvola: hangende-tv-kast-met-speakers-ingebouwd Nuvola: hangende-tv-kast-op-maat Nuvola: tv-kast-met-schuifdeuren-op-maat Nuvola: tv-kast-op-maat-fineer Nuvola: tv-kast-op-maat-gemaakt Nuvola: tv-kast-op-maat-in-wit Nuvola: tv-kast-op-maat-wit-hangend Nuvola: tv-kastenwand-op-maat Nuvola: tv-meubel-op-maat-met-speakerdoek Nuvola: tv-meubel-op-maat-speaker-ingebouwd Nuvola: tv-meubel-op-maat

Nuvola: TV kasten op maat voorbeelden

Een tv kast op maat maken wij graag voor u. Onze tv kasten kunnen we hangend en staand uitvoeren. Met naar wens laden, deuren, open vakken of kleppen, maar altijd op maat gemaakt. Ingenieuze verdelingen van achterwanden en tussenschotten ontrekken de kabels aan het zicht.

Bel mij, ik heb een vraag!

 

Mail mij, ik wil graag een offerte!

 

Geniet op deze pagina in alle rust van de voorbeelden. Wij hebben al menige kantoor of werkkamer ingericht. Om maar niet te zwijgen over alle gemaakte boekenkasten, bibliotheken en kasten voor in de tv-kamer. En natuurlijk de slaapkamer, steeds vaker met een aangrenzende inloopkast, met schuifdeur of linnenkast. Veelal op maat gemaakt naar wens van de klant. Maar altijd met de zekerheid van een vertrouwd merk; Lundia. Lundia is al jaren de kastenspecialist van Nederland. In veel gevallen gaat het ontwerpen van een kast over tot interieurbouw. Kasten die de hoek door gaan of over een deur. Een kast met werkplek of een heerlijke bank onder het raam. Neem de proef op de som en daag ons uit om uw kast, jouw kast op maat te maken.