Nuvola: boekenkast met werkplek Nuvola: maatkast kantoor thuis Nuvola: thuiswerken op maat met nuvola Nuvola: thuiswerken doe je met nuvola maatwerk kasten Nuvola: thuiswerkplek op maat

Nuvola: Thuiswerken op maat voorbeelden

Onze visie is dat een goede, productieve maar ook leefbare werkomgeving uitsluitend kan ontstaan door een maatwerk oplossing. De uiteindelijke opberg oplossing moet dienend zijn voor U, en uw woon en of werkomgeving verfraaien. Lundia werkt altijd toe naar een oplossing die zowel praktisch als fraai is, met opbergen als specialiteit.

Bel mij, ik heb een vraag!

 

Mail mij, ik wil graag een offerte!

 

Geniet op deze pagina in alle rust van de voorbeelden. Wij hebben al menige kantoor of werkkamer ingericht. Om maar niet te zwijgen over alle gemaakte boekenkasten, bibliotheken en kasten voor in de tv-kamer. En natuurlijk de slaapkamer, steeds vaker met een aangrenzende inloopkast, met schuifdeur of linnenkast. Veelal op maat gemaakt naar wens van de klant. Maar altijd met de zekerheid van een vertrouwd merk; Lundia. Lundia is al jaren de kastenspecialist van Nederland. In veel gevallen gaat het ontwerpen van een kast over tot interieurbouw. Kasten die de hoek door gaan of over een deur. Een kast met werkplek of een heerlijke bank onder het raam. Neem de proef op de som en daag ons uit om uw kast, jouw kast op maat te maken.