Nuvola: 3 deurs schuifdeurkast op maat Nuvola: paneel schuifdeuren op maat met fineer Nuvola: schuifdeur op maat in hoogglans Nuvola: schuifdeuren op maat onder schuine kap Nuvola: schuifdeurkast met witte schuifdeuren Nuvola: schuifdeurkast op maat gemaakt Nuvola: schuifdeurkast op maat met 2 grote deuren Nuvola: op zoek naar een schuifdeurkast op maat

Nuvola: Schuifdeurkasten op maat voorbeelden

Schuifdeuren kasten worden vaak als linnenkast cq kledingkast aangeboden. Wij zijn van mening dat dit een schuifdeurkast iets te kort doet. Denk ook eens aan een oplossing voor op kantoor, als ordner kast. Of als entree naar uw inloopkast. Ook als opberg kast kan een schuifdeur systeem veel opberg behoefte invullen. Of verbergen?

Bel mij, ik heb een vraag!

 

Mail mij, ik wil graag een offerte!

 

Geniet op deze pagina in alle rust van de voorbeelden. Wij hebben al menige kantoor of werkkamer ingericht. Om maar niet te zwijgen over alle gemaakte boekenkasten, bibliotheken en kasten voor in de tv-kamer. En natuurlijk de slaapkamer, steeds vaker met een aangrenzende inloopkast, met schuifdeur of linnenkast. Veelal op maat gemaakt naar wens van de klant. Maar altijd met de zekerheid van een vertrouwd merk; Lundia. Lundia is al jaren de kastenspecialist van Nederland. In veel gevallen gaat het ontwerpen van een kast over tot interieurbouw. Kasten die de hoek door gaan of over een deur. Een kast met werkplek of een heerlijke bank onder het raam. Neem de proef op de som en daag ons uit om uw kast, jouw kast op maat te maken.