Nuvola: 4 deurs kledingkast op maat met draaideuren Nuvola: kledingkast met vrijstaande ladenblok Nuvola: kledingkast op maat met inloophoek Nuvola: kledingkast op maat Nuvola: ladenblok op maat met werkplek Nuvola: linnen- en inloopkast op maat me ladenblok Nuvola: linnenkast met dichte en glazen deuren Nuvola: linnenkast met draaideuren en designgreep Nuvola: linnenkast met hoogglans deuren en open hanggedeelte Nuvola: luxe garderobe kast op maat

Nuvola: Kledingkasten op maat voorbeelden

De kledingkasten van Lundia kennen een ideale mix. U bent bij Lundia de architect van uw eigen kledingkast, opbergkast, inloopkast met schuifdeuren of linnenkast.

Bel mij, ik heb een vraag!

 

Mail mij, ik wil graag een offerte!

 

Geniet op deze pagina in alle rust van de voorbeelden. Wij hebben al menige kantoor of werkkamer ingericht. Om maar niet te zwijgen over alle gemaakte boekenkasten, bibliotheken en kasten voor in de tv-kamer. En natuurlijk de slaapkamer, steeds vaker met een aangrenzende inloopkast, met schuifdeur of linnenkast. Veelal op maat gemaakt naar wens van de klant. Maar altijd met de zekerheid van een vertrouwd merk; Lundia. Lundia is al jaren de kastenspecialist van Nederland. In veel gevallen gaat het ontwerpen van een kast over tot interieurbouw. Kasten die de hoek door gaan of over een deur. Een kast met werkplek of een heerlijke bank onder het raam. Neem de proef op de som en daag ons uit om uw kast, jouw kast op maat te maken.