Nuvola: inloopkast en garderobekast met tv oplossing Nuvola: detail van kledingkast met inloopkast Nuvola: inloopkast op maat met schuifdeuren op maat Nuvola: kledingkast op maat met inloopkast op maat Nuvola: inloopkast op maat met werkplek Nuvola: raffito inloopkast op maat in een hoek Nuvola: raffito inloopkast op maat met laden Nuvola: walk in closet met veel hangruimte Nuvola: witte inloopkast op maat met hang en leg ruimte

Nuvola: Inloopkasten op maat voorbeelden

Wij bieden u verschillende systemen om een inloopkast te realiseren. In combinatie met draai of schuifdeuren of in een aparte ruimte. De inloopkast kan ook vrijstaand worden gemaakt. Het 3d tekenprogramma is hiervoor meer dan ideaal. Alle details voor uw inloopkast kunnen stap voor stap worden doorgenomen. Onze inmeet en montage service maakt het u nog makkelijker.

Bel mij, ik heb een vraag!

 

Mail mij, ik wil graag een offerte!

 

Geniet op deze pagina in alle rust van de voorbeelden. Wij hebben al menige kantoor of werkkamer ingericht. Om maar niet te zwijgen over alle gemaakte boekenkasten, bibliotheken en kasten voor in de tv-kamer. En natuurlijk de slaapkamer, steeds vaker met een aangrenzende inloopkast, met schuifdeur of linnenkast. Veelal op maat gemaakt naar wens van de klant. Maar altijd met de zekerheid van een vertrouwd merk; Lundia. Lundia is al jaren de kastenspecialist van Nederland. In veel gevallen gaat het ontwerpen van een kast over tot interieurbouw. Kasten die de hoek door gaan of over een deur. Een kast met werkplek of een heerlijke bank onder het raam. Neem de proef op de som en daag ons uit om uw kast, jouw kast op maat te maken.