Nuvola: design dressoir op maat Nuvola: ladenkasten zijn verkrijgbaar in vele ral kleur Nuvola: dressoir maatkast Nuvola: gele ladenkast hoog Nuvola: ladenkasten zijn ook greeploos verkrijgbaar Nuvola: dressoir op maat met schuifeur voor de televisie Nuvola: dressoir op maat notenfineer Nuvola: dressoir op maat pootjes Nuvola: dressoir op maat rood Nuvola: design ladenkast Nuvola: low board op maat in vintage stijl

Nuvola: Dressoirs en ladekasten op maat voorbeelden

De combinatie van opbergen en etaleren. Lundia maakt het mogelijk. Vanuit de verschillende programma's zijn er veel mogelijkheden voor een dressoir. Een dressoir in strakke vormgeving gecombineerd met hoogglans of liever geheel van onderhouds arm hoogwaardig melamine. U mag het zeggen. Met Lundia Nuvola maken we elk dressoir op maat. Zo krijgt u een maatwerk dressoir helemaal zoals u het wil.

Bel mij, ik heb een vraag!

 

Mail mij, ik wil graag een offerte!

 

Geniet op deze pagina in alle rust van de voorbeelden. Wij hebben al menige kantoor of werkkamer ingericht. Om maar niet te zwijgen over alle gemaakte boekenkasten, bibliotheken en kasten voor in de tv-kamer. En natuurlijk de slaapkamer, steeds vaker met een aangrenzende inloopkast, met schuifdeur of linnenkast. Veelal op maat gemaakt naar wens van de klant. Maar altijd met de zekerheid van een vertrouwd merk; Lundia. Lundia is al jaren de kastenspecialist van Nederland. In veel gevallen gaat het ontwerpen van een kast over tot interieurbouw. Kasten die de hoek door gaan of over een deur. Een kast met werkplek of een heerlijke bank onder het raam. Neem de proef op de som en daag ons uit om uw kast, jouw kast op maat te maken.