Nuvola: boekenkast gelakt op maat gemaakt Nuvola: boekenkast in lak of fineer Nuvola: boekenkast in wit op maat gemaakt Nuvola: boekenkast op maat in een nis Nuvola: boekenkast op maat met deuren en open vakken Nuvola: boekenkast op maat met deuren Nuvola: boekenkast op maat met kind Nuvola: boekenkast op maat onder schuine kap Nuvola: boekenkast op maat rood Nuvola: design boekenkast op maat Nuvola: detail van een boekenkast op maat Nuvola: kast voor boeken en decoratie Nuvola: moderne boekenkast op maat Nuvola: push to open deuren voor boekenkast op maat Nuvola: wandkast met laden deuren klep en tv element

Nuvola: Boekenkasten op maat

Gun uw boeken, Nuvola by Lundia. Wij maken van een boekenverzameling een bibliotheek. Hoge smalle vakken of lage brede. Een boekenkast diep genoeg voor kunstboeken of alleen voor pocket maten. Volledig hangend of staand. Wij ontwerpen uw boekenkast op maat met behulp van ons 3d tekenprogramma.U ontwerpt wij tekenen uw kast op maat.

Bel mij, ik heb een vraag!

 

Mail mij, ik wil graag een offerte!

 

Geniet op deze pagina in alle rust van de voorbeelden. Wij hebben al menige kantoor of werkkamer ingericht. Om maar niet te zwijgen over alle gemaakte boekenkasten, bibliotheken en kasten voor in de tv-kamer. En natuurlijk de slaapkamer, steeds vaker met een aangrenzende inloopkast, met schuifdeur of linnenkast. Veelal op maat gemaakt naar wens van de klant. Maar altijd met de zekerheid van een vertrouwd merk; Lundia. Lundia is al jaren de kastenspecialist van Nederland. In veel gevallen gaat het ontwerpen van een kast over tot interieurbouw. Kasten die de hoek door gaan of over een deur. Een kast met werkplek of een heerlijke bank onder het raam. Neem de proef op de som en daag ons uit om uw kast, jouw kast op maat te maken.