Nuvola uw droomkast op maat

Voor iedere ruimte een kast op maat. Dat is Nuvola. Altijd met praktische oplossingen en een aanwinst in uw interieur. Maak uw keuze uit één van de vele onderstaande kastenvoorbeelden.

Bel mij, ik heb een vraag of wil een offerte!

 
Boekenkast op maat

Boekenkast op maat

Gun uw boeken, Nuvola by Lundia. Wij maken van een boekenverzameling een bibliotheek. Hoge smalle vakken of lage brede. Een boekenkast diep genoeg voor kunstboeken of alleen voor pocket maten. Volledig hangend of staand. Wij ontwerpen uw boekenkast op maat met behulp van ons 3d tekenprogramma.U ontwerpt wij tekenen uw kast op maat.

TV Kast op maat

TV-kast op maat

Een tv kast op maat maken wij graag voor u. Onze Nuvola by Lundia tv kasten kunnen we hangend en staand uitvoeren. Met naar wens laden, deuren, open vakken of kleppen, maar altijd op maat gemaakt. Ingenieuze verdelingen van achterwanden en tussenschotten ontrekken de kabels aan het zicht.

Wandmeubel op maat

Wandmeubel op maat

Een wandmeubel bedoeld om verschillende opbergvragen met elkaar te combineren in een fraaie kast op maat is precies waar het Nuvola by Lundia kasten systeem voor bedoeld is. Of u nu een tv kast met een boekenkast wilt combineren of een hangend dressoir met een praktische opbergkast, het kan. Wij ontwerpen uw kast naar wens en berekenen direct de prijs.

Schuifdeurkast op maat

Schuifdeurkast op maat

Schuifdeuren kasten worden vaak als linnenkast cq kledingkast aangeboden. Wij zijn van mening dat dit een schuifdeurkast iets te kort doet. Denk ook eens aan een oplossing voor op kantoor, als ordner kast. Of als entree naar uw inloopkast. Ook als opberg kast kan een schuifdeur systeem veel opberg behoefte invullen. Of verbergen?

Kledingkast op maat

Kledingkast op maat

De kledingkasten van Nuvola by Lundia kennen een ideale mix. U bent bij Nuvola by Lundia de architect van uw eigen kledingkast, opbergkast, inloopkast met schuifdeuren of linnenkast.

Inloopkast op maat

Inloopkast op maat

Wij bieden u verschillende systemen om een inloopkast te realiseren. In combinatie met draai of schuifdeuren of in een aparte ruimte. De inloopkast kan ook vrijstaand worden gemaakt. Het 3d tekenprogramma is hiervoor meer dan ideaal. Alle details voor uw inloopkast kunnen stap voor stap worden doorgenomen. Onze inmeet en montage service maakt het u nog makkelijker.

Dressoir en ladenkast op maat

Dressoir en ladenkasten

De combinatie van opbergen en etaleren. Nuvola by Lundia maakt het mogelijk. Vanuit de verschillende programma’s zijn er veel mogelijkheden voor een dressoir en ladenkast. Een dressoir of ladenkast in strakke vormgeving gecombineerd met hoogglans of liever geheel van onderhouds arm hoogwaardig melamine. Met Nuvola by Lundia maken we elk dressoir of ladenkast op maat. Zo krijgt u een maatwerk dressoir of ladenkast helemaal zoals u het wil.

Thuiswerkenplek op maat

Thuiswerken op maat

Onze visie is dat een goede, productieve maar ook leefbare werkomgeving uitsluitend kan ontstaan door een maatwerk oplossing. De uiteindelijke opberg oplossing  moet dienend zijn voor U, en uw woon en of werkomgeving verfraaien. Nuvola by Lundia werkt altijd toe naar een oplossing die zowel praktisch als fraai is, met opbergen als specialiteit.

Wij hebben al menige kantoor of werkkamer ingericht. Om maar niet te zwijgen over alle gemaakte boekenkasten, bibliotheken en kasten voor in de tv-kamer. En natuurlijk de slaapkamer, steeds vaker met een aangrenzende inloopkast, met schuifdeur of linnenkast. Veelal op maat gemaakt naar wens van de klant. Maar altijd met de zekerheid van een vertrouwd merk; Lundia. Lundia is al jaren de kastenspecialist van Nederland. In veel gevallen gaat het ontwerpen van een kast over tot interieurbouw. Kasten die de hoek door gaan of over een deur. Een kast met werkplek of een heerlijke bank onder het raam. Neem de proef op de som en daag ons uit om uw kast, jouw kast op maat te maken.