Nuvola is een kast op maat.

Nuvola is een hippe kast op maat

Met Nuvola maken wij een kast die bij u past. Geheel op maat. Altijd uniek.

Nuvola voor ieder interieur een kastenwand met een passende afwerking.

Nuvola is een wandmeubel op maat

Hoogglans of mat gelakt. Fineer of melamine. Voor ieder interieur een passende afwerking.

Nuvola lowboards hangend of staand.

Nuvola is een stijlvolle kast op maat

Lowboards hangend of staand. Met doorlopende bovenbladen tot 3,6 meter!

Lees hier wat andere klanten over hun Nuvola kast op maat of Lundia Original kast vertellen. Met trots delen wij de recente reacties met u. Laat u inspireren. Wij maken graag zo'n kast op maat voor u... maar dan net iets anders.

Anderen over ons

Nuvola referentie-025-1 Nuvola referentie-025-2
Fam B uit Spijkernisse | Juli 2014
Omdat we een oplossing zochten om onze cd’s op te bergen en daarnaast een mooie kast om de nieuwe TV + geluidssysteem in te plaatsen zochten we op internet. We kwamen bij Lundia terecht en maakten een afspraak met de thuisadviseur. Het was prettig dat je er zo rustig over kon nadenken en dat je de kleurstalen ter plekke in je interieur kon bekijken. De thuisadviseur heeft de basis gelegd voor het ontwerp, maar het leuke is dat wij de kast verder helemaal naar eigen smaak verder hebben ontworpen. Het is een geweldige kast geworden . De timmerman die later kwam om de elektriciteitsdraden weg te werken vond het een kast die van degelijk materiaal is gemaakt. We zijn erg tevreden en iedere bezoeker is trouwens ook erg onder de indruk.
Nuvola referentie-024-1 Nuvola referentie-024-2 Nuvola referentie-024-3
Speelgoedwinkel Pims Olifant uit Utrecht | Juni 2014
In 1996 openden wij onze winkel en richtte deze in met Lundia Original. In 2006 verbouwden we en bleek dat het heel makkelijk was om de kasten uit te breiden of aan te passen. Omdat er in deze winkel zoveel verschillende artikelen en kleuren zijn zorgt dit neutrale houten systeem toch voor een rustige uitstraling. Zelf hebben we de achterwanden van de kasten gekleurd. Lundia Original is voor ons ideaal omdat de schappen makkelijk te verplaatsen zijn . Ook is het heel prettig dat een nieuw onderdeel zo is besteld of opgehaald in de winkel in Utrecht. In een winkel als deze is dit flexibele systeem een uitkomst.
Nuvola referentie-023-1 Nuvola referentie-023-2
Broekmans en van Poppel b.v. uit Utrecht | Juni 2014
In 1990 is deze winkel voor bladmuziek , cd’s en accessoires geopend. Het Lundia Original interieur was destijds een hele investering. 2,5 jaar geleden bleek hoe ideaal dit systeem voor onze winkel is. Bij de verhuizing kon het complete interieur mee naar onze nieuwe locatie. Het afbreken, op en ombouwen ging makkelijk en met een aantal nieuwe schappen en staanders konden we alles hergebruiken. Er waren klanten die dachten dat het interieur nieuw was. De schappen worden erg zwaar belast door de boeken en bladmuziek, maar ze buigen ondanks dit nooit door. Lundia Original is een perfect systeem voor onze winkel.
Nuvola referentie-001
Dhr A. uit Almere | Mei 2014
Omdat wij zoveel mogelijk boeken in een mooie kast wilden plaatsen zochten wij een kast op maat. Ik ken Lundia al heel lang als een merk met mooie kasten en zodoende zijn we naar een Lundia winkel gegaan. Na het bezoek aan de winkel is er een adviseur bij ons thuis geweest .Het contact was prima en de adviseuse had een mooie oplossing bedacht. We zijn meteen geslaagd voor deze boekenkast, op maat gemaakt. We zijn zeer tevreden met dit prachtige eigen ontwerp. Niemand heeft dezelfde kast, dus uniek!
Nuvola referentie-004 Nuvola referentie-004 Nuvola referentie-004
Fam. V te Hilversum | Mei 2014
Ondanks dat de wandvullende kast die wij wilden creëren in eerste instantie technisch niet haalbaar leek, heeft de thuisadviseur er alles aan gedaan om het toch mogelijk te maken. Vakkundige monteurs hebben de kasten in een halve dag geplaatst. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en erg blij met de persoonlijke en vakkundige benadering van de Lundia medewerkers.
Nuvola referentie-022 Nuvola referentie-022 Nuvola referentie-022
Fam. K uit Zelhem | Mei 2014
Een strak Nuvola+ ontwerp in een matte uitvoering met hoogglans deuren.
Nuvola referentie-021
Anoniem | Mei 2014
Wij hebben in de studeerkamer nog steeds een Lundia boekenkast die 1972 is gekocht. We wilden een andere ouderwetse eiken houten kast vervangen in de huiskamer. Deze dient voor het opbergen van boeken, foto’s, glazen, servies. De thuisadviseur heeft ons bijgestaan met het ontwerp, de kleur, e.d. De samenwerking hebben we als prettig ervaren. We hebben samen met haar voorbeelden bekeken in de Lundia winkel in Utrecht. De kast ziet er mooi uit, en de reactie van bezoekers zijn ook erg positief
Nuvola referentie-020
Dhr. L. B uit Utrecht | Mei 2014
Onze ervaring met Lundia is een zeer positieve ervaring, we waren al een tijdje op zoek naar een geschikte boeken kast en liepen de winkel in Utrecht binnen uit nieuwsgierigheid aangezien we al een andere kast op het oog hadden. Na een goed gesprek over materialen en onze wensen was het eigenlijk zo geregeld. Ter plekke werd een ontwerp gemaakt van de kast en een voorbeeld uitgeprint, dit was de kast die we zochten! Omdat we zo tevreden waren met het ontwerp hebben we deze kast gelijk diezelfde dag in bestelling gegeven. De bezorging en montage heeft wel wat voeten in de aarde gehad, onderdelen die lang op zich lieten wachten maakte dat de wachttijd toch redelijk lang was. De plaatsing zelf moest dan ook in 2 stappen gebeuren maar werd wel door professionals gedaan. Nu is het in elkaar zetten van een kast van 3,5 bij 2,5 meter ook niet echt een eenvoudige klus. De kast zelf is zeer degelijk, alle deuren en lades zijn voorzien van een soft-close systeem welke zeer goed werkt. De lampjes in de kast zijn netjes geplaatst en de kabels zeer netjes weggewerkt. De schanieren zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een ingebouwde demping als onderdeel van het soft-close systeem. De kast staat als een huis en is voor ons een zeer waardevolle aanvulling op het interieur. Het is niet zo maar een kast, maar voelt eerder aan als een verrijking van je huis in plaats van een ding om spulletjes in te stoppen, super! Al met al een zeer goede beslissing om een Lundia kast te nemen!
Nuvola referentie-019 Nuvola referentie-019 Nuvola referentie-019
Dhr B uit Delft | Mei 2014
Door de naamsbekendheid en reputatie van degelijkheid kwamen we bij Lundia terecht. Ons probleem was dat een wand te weinig opbergruimte leverde voor boeken. De oplossing was de bestaande wand te verhogen, en de tegenoverliggende wand ook te gebruiken. Alle leidingen etc. zitten weer achter de hoge Lundia kast en er is nog plaats over voor boeken. Onze eigen aannemer heeft zelf een stel deuren gemaakt onder de kast tussen de ramen. Het plaatsen van de additionele Lundia kastruimte ging samen met het isoleren en vervangen van het plafond en het isoleren en stuken van de wanden. De ruimte is er in beleving, gebruiksgemak en comfort enorm op vooruitgegaan, met name ook doordat de cv-ketel nu in de Lundia kast is ingebouwd. De staanders van 22 diep hebben doormidden gezaagd en onder het bovenblad gezet als ondersteuning. Het was wat denkwerk, maar het resultaat is geweldig.  Wij zijn zeer tevreden dankzij het advies en de levering van materialen door Lundia.
Nuvola referentie-018 Nuvola referentie-018 Nuvola referentie-018 Nuvola referentie-018
Dhr D uit Borculo | Mei 2014
Omdat wij onze boeken op een mooie manier wilden opbergen heb ik op internet gezocht naar mogelijke kastenbouwers die ook op maat iets konden maken. Het was een goede zet om gebruik te maken van thuisadvies. Al wist ik wel ongeveer wat ik wilde, je kunt ter plekke ook het technische aspect doorlopen en kijken of wat je wil ook kan. In dit geval hangende boekenkasten. We hebben ter vergelijk van een aantal materialen en kleuren een keer kort een bezoek aan een winkel gebracht. We zijn zeer tevreden m.n. ook over prijs kwaliteitsverhouding. Zeer correct en persoonlijk geholpen, afspraken zoals het hoort afgehandeld.
Nuvola referentie-017 Nuvola referentie-017 Nuvola referentie-017 Nuvola referentie-017
Mevr E te Utrecht. | Mei 2014
De twee in een kast. Een praktische schuifdeurkast van vloer tot plafond voor kleding. Hieraanvast om de ruimte optimaal te benutten, een boekenkast.
Nuvola referentie-016 Nuvola referentie-016 Nuvola referentie-016 Nuvola referentie-016
Fam. H uit Zwijndrecht | Mei 2014
We wilden een zwevend audiomeubel met een strakke look, maar wel verschillende opbergmogelijkheden zoals 2 laden en een klepkast met opbergruimte. Het is absoluut een meerwaarde wanneer de mogelijkheid bestaat om op de plek waar de kast moet komen de kleur en materiaalmogelijkheden te kunnen bekijken, maten op te nemen enz. Het meubel wordt tenslotte op maat gemaakt. Voordat de thuisadviseur bij ons thuis kwam hebben we nog ideeën op gedaan in de winkel in Rotterdam. Het eindresultaat voldoet uitstekend aan onze wensen en ideeën. Het is een strak zwevend audio meubel geworden. Lundia denkt graag met je mee !
Nuvola referentie-015 Nuvola referentie-015 Nuvola referentie-015 Nuvola referentie-015
Dhr W te Bedum | Mei 2014
Deze kleine, maar hoge ruimte is uitstekend geschikt om veel boeken te herbergen. Kasten van 22cm diep en 30cm diep bieden zowel ruimte aan boeken als aan cd’s. De ruimte achter de glasdeuren wordt gebruikt als vitrine en om rust te creëren is gebruik gemaakt van een dressoir met paneeldeuren en laden. Alles perfect op maat gemaakt. De oranje boekenkasttrap maakt het af. Van een ruimte waar niets mee gebeurde naar een stijlvolle bibliotheek. Alles is op maat gemaakt naast en om de deur heen. De monteurs hebben helemaal volgens mijn tekening gewerkt. Het ziet er prachtig uit!
Nuvola referentie-015 Nuvola referentie-015 Nuvola referentie-015 Nuvola referentie-015
Fam F uit Dronten | Mei 2014
Al vanaf het begin van ons trouwen hebben we kasten van Lundia. De bekende houten gelakte kasten hebben we later uitgebreid met diverse kleurpanelen. We hadden kasten in de kamer en kasten en bureaus voor onze jongens. We wilden een wat modern uitziende kast, waarin we Cd’s en Dvd’s konden wegbergen in laden. Het moest een echte boekenkast worden. Verder wilden we in dezelfde stijl een mooie televisietafel, waarin alle apparatuur kon worden geborgen. Het was heel plezierig om met de thuisadviseur te overleggen. Zij kwam op het idee om de bovenzijde van de tuindeuren te laten doorlopen in de hoogte van de kast. Ook kwam ze met een drietal opzetten. Een daarvan hebben we er een gekozen en laten maken. We zijn zeer tevreden. We krijgen ook positief commentaar van familieleden en andere bezoekers 
Nuvola referentie-014 Nuvola referentie-014
Mevr. F uit Berkel en Rodenrijs | Mei 2014
Na onze verhuizing gingen we op zoek naar kast voor in onze nieuwe woonkamer. Een kast voor de tv, het speelgoed van de kinderen en onze boeken. In ons hoofd wisten we al hoe de kast eruit moest zien, maar 'm ook daadwerkelijk vinden was een onmogelijke opgave. Mijn ouders hebben jaren geleden een mooie kast van Lundia gekocht, vandaar dat we op het idee kwamen ook bij Lundia een kijkje te nemen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor Lundia Thuisadvies. Een adviseur van Lundia kwam bij ons thuis, dacht met ons mee, gaf deskundig advies en ontwierp uiteindelijk deze kast. We zijn er ontzettend blij mee. Het speelgoed van de kinderen is makkelijk op te ruimen en snel uit het zicht, onze tv heeft een mooie plaats gekregen en onze boeken komen tot hun recht. Daarnaast is er ook ruimte voor wat fotootjes en wat persoonlijke spulletjes. Deze kast gaat nog vele jaren met ons mee! 
Nuvola referentie-013 Nuvola referentie-013
Mevr. F uit Baarn | Mei 2014
De afgelopen periode hebben we drie kasten bij Lundia laten maken. Hiertoe hebben we contact gezocht met de thuisadviseur en konden met haar gelijk een afspraak maken. Het contact met de thuisadviseur was zeer plezierig en werkte prima. Nadat er een paar voorstellen waren gedaan, hebben we een keuze gemaakt. De kasten werden in productie genomen en er werd een afspraak gemaakt voor de plaatsing. Ook deze afspraken liepen allemaal goed. Kortom een prima verlopen project. We gaan nu nog een kast bestellen, we hebben de smaak te pakken.
Nuvola referentie-012 Nuvola referentie-012 Nuvola referentie-012
Fam. F uit Groningen | Mei 2014
Graag wilden we een boekenkast op maat laten maken, vanwege onze grote verzameling boeken. Via de website van Lundia kwam ik bij Nuvola terecht. We waren op zoek naar een winkel die boekenkasten op maat maakten. Het was zeer prettig gebruik te maken van het thuisadvies. Op deze manier kan gelijk duidelijk worden gemaakt wat de bedoeling is. De adviseur ziet de ruimte en de mogelijkheden. Het contact met de adviseur was op zich goed, al vonden we het wel lastig dat hij weinig ervaring had. We zijn heel erg tevreden met het eindresultaat. De eerste paar avonden, nadat we de boekenkast hadden volgepakt met boeken, hebben we alleen maar naar de kast zitten staren en genoten van hoe het was geworden. De boekenkast is een grote wens van ons beide die uitkomt. Het is precies geworden zoals we wensten en we zijn daarom heel erg tevreden. Er is veel mogelijk met Nuvola/Lundia en ook al betaal je weliswaar meer dan voor een standaardkast, je krijgt het precies zoals je het hebben wilt. Gerealiseerd door Lundia Groningen.
Nuvola referentie-011
Mevr. L te Oudekerk aan de Amstel | Mei 2014
Nuvola referentie-010 Nuvola referentie-010
Fam. M uit Antwerpen | Mei 2014
We zijn bij Lundia terecht gekomen via het internet. De site van Lundia bood heel veel inzichten in wat er te bieden was en sloot perfect aan bij wat we nodig hadden. We zochten een opbergsysteem voor strips. De kast voor de strips moest reiken tot aan het plafond en moest mogelijkheden bieden om strips van verschillend formaat te herbergen. Bovendien moesten schuiven aanwezig zijn om sommige exemplaren horizontaal te bewaren. Lundia Eindhoven maakte een kast op maat die aan al deze wensen tegemoet kwam. Over de kast zijn wij zeer tevreden Alle opbergproblemen met formaten en diktes zijn opgelost met deze kast. Bovendien past ze heel netjes in de hoek en is er geen plaatsverlies hierdoor. De kast bleek bij de eerste montage verkeerd geconstrueerd. Onmiddellijk bestelde Lundia de juiste onderdelen en bij levering werd een nieuwe afspraak gemaakt om de kast te demonteren en correct opnieuw te monteren. Zelden zo’n vlotte en vriendelijke service gezien als bij Lundia. Het eindresultaat mag er meer dan zijn en we hebben al heel veel complimenten gekregen op onze “strip”-kast.
Nuvola referentie-009 Nuvola referentie-009 Nuvola referentie-009
Mevr N te Baarn | Mei 2014
Ik was al heel lang bekend met Lundia. Vroeger hadden wij een eenvoudig Lundia- kastsysteem in huis.   In mijn nieuwe appartement had ik uiteraard gebrek aan opbergruimte. Ik wilde een kastsysteem waar ik behalve boeken ook andere zaken in kwijt kon. Ik heb daarom veel lades in het ontwerp aangegeven. Ook heb ik nogal wat (kunst)voorwerpen die in een vitrinekast  mooi uitkomen. Heel prettig dat zoiets in het systeem kon worden toegepast.   Toen ik in de winkel te Utrecht hoorde dat het mogelijk was om thuis een adviseur te krijgen, ben ik daar gelijk op ingegaan. Het contact met Desiree was heel plezierig. Zij bracht mij op het idee van een vitrinekastje met glazen planken en deurtjes, want ik wist niet dat dit bij Lundia mogelijk was!   Ik ben heel tevreden over het eindresultaat.   Mooi materiaal, prettige ontvangst in de winkel. Goede samenwerking met de adviseur. Prima werk van de monteurs. Aan te bevelen dus.
Nuvola referentie-008 Nuvola referentie-008 Nuvola referentie-008
Lundia Original oplossing | Mei 2014
Om een hoger gelegen slaapgedeelte en een woongedeelte van elkaar te scheiden is hier gebruik gemaakt van Original kasten van 60cm diep. De kleur Latte geeft het geheel een frisse uitstraling. De kasten zijn multifunctioneel. Naast een perfecte afscheiding bieden de kasten ook heel veel opbergruimte. In het lage gedeelte is de voorkant van de kast te gebruiken als boekenkast en bieden de laden veel opbergruimte voor cd’s en dvd’s. Het bovengedeelte wordt via de achterkant gebruikt als kledingkast. De 60cm diep is zeer geschikt om de kleding in te hangen. De Original boekenkasttrap wordt gebruikt om naar het slaapgedeelte te komen.
Nuvola referentie-008 Nuvola referentie-008
Dhr Q te Houten | Mei 2014
Wij zochten voor onze woonkamer een kast die aan de volgende randvoorwaarden moest voldoen:
  • haaks in de kamer om de grote ruimte op een vriendelijke manier te 'breken';
  • aan de voorkant een gedeelte voor de video- en audioapparatuur;
  • daarbij tevens een voorziening om de snoeren achterlangs weg te laten lopen;
  • aan de achterkant een gedeelte voor het opruimen van administratiespullen;
  • zoveel  mogelijk behoud van ruimtelijk zicht inclusief licht;
  • mogelijkheid om beeldjes etc. op te zetten.
We zijn voortreffelijk geholpen door de heer Carree, die apart bij ons is komen kijken en meten en die daarbij inhoudelijk heel goed advies gaf. Het resultaat mag er zijn, zie foto's. De montage is keurig verzorgd, we zijn erg blij en tevreden
Nuvola referentie-006 Nuvola referentie-006 Nuvola referentie-006 Nuvola referentie-006
Fam V te Utrecht | Mei 2014
Sinds 1976 heb ik Lundia spullen in huis. Eerst alleen een boekenkast. Later  heb ik deurtjes en brede planken erbij gekocht, zodat het als aankleed tafel voor mijn dochtertje gebruikt kon worden. Verder heb ik een ladeblok op wieltjes, een Lundia tafel en zelfs eetkamerstoelen via Lundia gekocht (in 1995). Vaak met losse onderdelen zijn de kasten uitgebreid. Ik had allemaal losse kasten . Een voor de TV, een voor het servies en nog een aantal In mijn nieuwe kast moest de TV op de kast komen en de dvd en stereo wilde ik graag in de kast. Daarnaast maakte extra bergruimte mijn kast compleet. Ik ben naar de winkel in Utrecht gegaan voor advies. Ron Carree is een keer bij mij thuis geweest om alles op te nemen en mijn wensen te inventariseren. Hij heeft enkele voorbeeld tekeningen gemaakt. Al pratend hebben we de tekening nog 1 of 2x aangepast. Over het resultaat ben ik ontzettend tevreden. Mooie kleuren. Alles wat ik wilde opbergen is gelukt. Er is zelfs nog ruimte over. Ik heb zelfs nog een salontafel in dezelfde kleuren besteld. Ook met dit ontwerp heeft Ron Carree meegedacht. Goed advies, goede service. Ik vond het ook heel prettig dat ik op mijn fiets naar de winkel kon, drempel is zo heel laag. De monteurs die kast in elkaar kwamen zetten waren heel professioneel.
Nuvola referentie-005
Dhr. V te Oudewater | Mei 2014
Lundia is en blijft oerdegelijk. Onze kast hebben we na 20 jaar uitgebreid. Ook na 20 jaar, met zware boeken, waren de "oude" schappen nog kaarsrecht. Lundia levert een prima service en denkt met de klant mee.
Nuvola referentie-003 Nuvola referentie-003
klant T uit Deurne | Mei 2014
Toen we op zoek gingen naar een vervanging van onze bijna dertig jaar oude Lundia boekenkast, kwamen we weer bij Lundia terecht. We vonden in ABC Quadrant een systeem dat tegemoet kwam aan al onze eisen: veel ruimte, flexibiliteit om het zelf in te delen, de mogelijkheid voor lades en schappen met deurtjes en vooral: het ziet er erg mooi uit!  Kortom: we zijn erg blij met onze nieuwe Lundia boekenkast.
Nuvola referentie-002 Nuvola referentie-002 Nuvola referentie-002 Nuvola referentie-002 Nuvola referentie-002 Nuvola referentie-002 Nuvola referentie-002 Nuvola referentie-002
Fam D uit Leuven | Mei 2014
Meer dan 20 jaar geleden hadden we in de Belgische vestiging van Lundia een boekenrek aangekocht, die nog altijd perfect dienst doet. Toen we recent ons appartement moesten bemeubelen dachten we opnieuw aan Lundia. Na wat gezoek stelden we vast dat er geen rechtstreekse vestiging in België was. We trokken dan naar Breda, de meest dichtbije plaats waar Lundia verkocht werd. Daar werd een afspraak gemaakt met de thuisadviseur. Ze kwam bij ons thuis en we bespraken wat we wensten : een open boekenkast met ingewerkt bureau over een volledige muur met geïntegreerde verwarming, een muziekmeubel, een vestiaire kast en een nog open kast voor de hobby-kamer. Alles op maat. Alles werd uitgemeten en een paar weken later kregen we een uitgetekend voorstel met budget. Na een volgende vergadering en een aantal wijzigingen werden de definitieve plannen goedgekeurd en de bestelling getekend. De levering was voorzien binnen de 3 maanden. 3 maanden later kwam de vrachtwagen de stukken afleveren en 2 man hebben gedurende 3 dagen alles in mekaar gezet. Na nog een kleine nalevering was uiteindelijk alles klaar. Het resultaat mag gezien worden. Iedere bezoeker staat vol bewondering voor het resultaat. We zijn meer dan tevreden over de dienstverlening, de afwerking en het prima resultaat. Bij een volgende gelegenheid zouden we niet nalaten om opnieuw voor Lundia te kiezen.

Bel mij, ik heb een vraag of wil een offerte!